As part of a three year master plan, the renovation and expansion of the campus aimed to accommodate the complete educational needs of students in preschool through grade 12 and included the creation of an updated entrance area, a commons area, art rooms, building upgrades and classrooms. One of the most significant aspects of the master plan was the new gymnasium that features spectator areas, locker rooms, and concessions.

Formerly offices and a conference room, the Sohler Commons area located outside the Chapel is now a vibrant and spacious gathering place providing seating areas for students, staff and faculty; it also connects the school with the southern portion of the campus that houses the chapel, gymnasium and cafeteria. Now, students and visitors are welcomed by a two-story, glass entry that features a Cross in a subtle green hue and a local limestone façade that blends with the other campus buildings for a cohesive appearance. This new inviting area serves as a centerpiece for the campus and provides views to the surrounding facilities.

Expertise

One firm, one team, multi-disciplinary solutions in architecture, engineering, environmental, and planning.

Contact Us

10 offices and 300+ professionals with clients nationwide, at your service.

News + Events

ISG ingenuity at work for clients, communities, and partners across the U.S.